Digital trendovi koji moraju da nestanu u 2021. (Trendovi.rs)

Ako ste kliknuli na ovaj naslov, sasvim je moguće da vi i ja delimo istu tugu. Ta tuga nastaje kad vidite Instagram objavu u kojoj se traži od vas da tagujete 6 prijatelja da biste dobili dezodorans, ili kad influenserka za sve i svašta promoviše traktorsku gumu koju oduvek koristi.

Na listi se sigurno nalazi BAR JEDAN digital trend koji vas izluđuje i koji pokušavate da izignorišete kao mejl od klijenta posle 17h! Zato vas pozivam da podelite tekst i podržite ovu akciju podizanja digital svesti. 😊

 

 

CEO ČLANAK PROČITAJTE JE NA SAJTU TRENDOVI.RS.

 

Una Autor članka

Ja sam Una, strateg i konsultant za digitalni marketing. Ovim poslom se bavim više od 10 godina, znači još od vremena kad je Facebook bio najkul platforma za mlade. Obožavam da vidim dobre rezultate svog rada, što je win-win situacija i za mene i moje klijente. Kada bih osvojila milion evra na lutriji - i dalje bi se bavila digitalnim marketingom (ali u Italiji). U slobodno vreme volim animal print, Liverpool FC i Bajagu. Možete me potkupiti čokoladom. Ako želite da radimo zajedno, pišite mi na una.kostandinovic@gmail.com. Hvala na čitanju i svako dobro!

Budite prva osoba koja će da komentariše

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.